Atatürk'ün partisi CHP'den ADD'nin yer talebine ret

Atatürk

CHP li üyelerin ``RED``oyu, ADD lilerin meclisi terketmesine neden oldu.








Erdek Belediye Meclisi'nin nisan ayı toplantısında ilginç bir olay yaşandı. Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Erdek Şubesi'nin, sahil bandında lokal yeri istemi, CHP grubunun oylarıyla reddedildi.
AKP'li Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve AKP'li meclis üyeleri, ADD'nin, ülkemiz açısından öneminin altını çizerken, yapılan oylamada, mecliste çoğunluğu elinde bulunduran 9 CHP'li üyenin 7'si, ADD'ye yer verilmesine karşı çıkarken, iki CHP'li üye ise çekimser kaldı. Yapılan oylama sonunda ADD Erdek Şubesi'ne sahilde lokal yeri verilmesine AKP'liler evet” derken, ADD'nin bu talebi, 6 kabul, 7 ret oyuyla kabul edilmedi.

Mecliste 6 üyeye sahip bulunan AKP'li Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Sizler, her zaman Atatürk'ün kurduğu bir parti olmakla övündüğünüz halde Atatürkçü Düşünce Derneği'nin lokal isteğine karşı çıkıyorsunuz.. Bunun nedenini kamuoyuna nasıl açıklayacağınızı merak ediyorum. Bu ülkenin her zaman Atatürkçü Düşünce'nin ışığına ihtiyacı var” dedi.

Meclisi izlemek üzere salonda bulunan ADD Erdek Şubesi yöneticilerinin, lokal yeri isteklerinin CHP'li üyeler tarafından reddedilmesinin ardından büyük bir hayâl kırıklığı içinde salondan ayrıldıkları gözlendi.














Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı